Paul Walker masih hidup ? Strategi untuk mempromosikan film Fast & Furious 7 ?

By | December 2, 2013
Saya coba selidiki dari beberapa sumber yang saya percayai.
Boleh dikatakan seluruh dunia gempar , Paul Walker dikatakan telah mninggal dunia dalam kecelakaan na’as di jalan raya ketika menumpang Porsche Carrera GT bersama rekanya, Ketika kejadian, Paul Walker sedang menaiki sebuah Porsche GT sebagai penumpang dan dalam perjalanan untuk aktiviti amal . Kabarnya rekannya tersebut hilang kendali saat menyetir Porsche Carrera GT dan merlanggar tiang/pokok mengakibatkan mobil tersebut terbakar (kata neelofa).
Namun yang menjadi persoalan sekarang banyak pihak yang ragu dengan berita kematian pelakon terkenal  Paul Walker ini,beberapa gambar pembedahan sebelum dan selepas dirawat juga telah meragukan banyak pihak tentang kematian  Paul Walker ini.
Para wartawan, blogger-blogger diseluruh dunia telah pun mengesahkan berita kematian  Paul Walker, tapi yang menjadi tanda tanya gambar pembedahan yang tersebar dikatakan telah merangkai persoalan ini.
Namun ada pihak menyatakan bahawa  Paul Walker memang telah meninggal dunia,namun beberapa gambar yang tersebar tentang Paul Walker tidak mati dalam kecelakaan na’as tersebut tetapi mengalami kecederaan yang sangat serius pada wajah beliau. Dan yang meninggal dalam kemalangan tersbut adalah rekan baik Paul Walker yang betugas memandu mobil tersebut.
Ok mungkin ada yang kurang jelas, lihat gambar dibawah.
Selepas kecelakaan na’as.
Selepas beliau di bedah dan di rawat di rumah sakit.
Dan ini adalah kendaraan Porsche Carrera GT yang hancur dalam kecelakaan na’as tersebut.

 

 

Dari foto foto mobil yang hancur tersebut seolah olah dilokasi pengambaran film, ntah berita kematian Paul Walker adalah strategi untuk mempromosikan film Fast & Furious 7 yang bakal ditayangkan pada tahun 2014 nanti.

siapa tahu kan ?
Baca Juga  Model Sepeda Hias untuk merayakan HUT Kemerdekaan 17 agustus

One thought on “Paul Walker masih hidup ? Strategi untuk mempromosikan film Fast & Furious 7 ?

  1. stevien hendryan

    Betul bro mungkin ini strategi buat film tp coba deh di selidiki lagi, liat foto terakhir Paul sebelum meninggal dan Paul Walker di rawat, mmng nya foto terakhir Paul itu pny jenggot dan kumis setebal itu? Lalu warna mata Paul, warna mata Paul itu Biru atau wrn terang bkn wrn gelap (hitam atau cokelat gelap) lalu liat foto yg di bilang Paul Walker pakai selang oksigen setelah pembedahan, lihat matanya, beda bukan warna matanya?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *